yes, we zijn begonnen

Schrijven was altijd al een passie, zo runde ik als 16 jarige een beautyblog en had ik twee jaar geleden een spirituele blog. Door de start van mijn eigen coachpraktijk voelde ik geen ruimte meer voor die blog, maar het bleef kriebelen. En hier ben ik weer!

Welkom bij TessaKamp.com! Verrassend genoeg ben ik dus Tessa. Op deze site ga ik van alles delen over persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en persoonlijke verhalen.

Ik heb er mega veel zin in en hoop dat jij met veel plezier met me mee gaat lezen!

Liefs,

Tessa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s