Mijn favorieten: Haarverzorging editie.

In mijn favorieten neem ik je elke keer mee in een ander thema. Van mijn favoriete eten naar mijn favoriete edelsteen en van uiterlijke verzorging naar ontspan momenten.

Deze keer dus een kijkje in mijn favoriete producten wanneer het aankomt op mijn haar. Om maar meteen te beginnen, ik ben lui. Geen zin om elke dag een goed kapsel te creëren en een knot voldoet ook. Ik heb ontzettend veel en dik haar, het klit snel, wordt snel vet en is vaak ontembaar. Ik hou niet van naar de kapper gaan of gedoe aan mijn hoofd en hou van snel en makkelijk. Dat gezegd hebbende, laten we toch naar mijn favorieten gaan kijken. Dat 16 jarige beautyblog meisje zit er namelijk nog steeds diep in mij.

Goed. je weet nu dat ik van simpel en snel hou en lastig haar heb. Wat gebruik ik dan dagelijks om mijn haar toch een beetje oke te krijgen?

Scrunchies! een knot, een staart, of op mijn pols. Elke dag heb ik wel een scrunchie ergens aan mijn lichaam. Gekke drukke printjes, hysterie, of een mooie champagne kleurige van satijn.

Wetbrush. De haarborstel waar ik ontzettend tevreden over ben en steeds opnieuw blijf kopen. Vooral de Pro flex dry vind ik fantastisch. Door de luchtgaten tussen de borstel kan je hem gebruiken tijdens het fohnen. Hij ontklit zonder al je haren uit je hoofd te trekken en voelt lekker licht in de hand.

Olaplex 3 en 7. Ja ik denk dat we allemaal al wel weten dat olaplex een holy grail is! nummer 3 doe ik vaak ‘s morgens al in mn haar, die ik dan in een knot draag en in de avond uitspoel. Heerlijk zacht en voedend. De 7 is een olie die ik in handdoek droog haar in mn punten doe. Tegen de pluis en ruikt ook nog eens heerlijk.

Christophe Robin cleansing volumising paste – Ja deze is wel echt mn all time favoriet. Hij ruikt een beetje heftig, maar deze hoofdhuidscrub maakt goed schoon en geeft veel volume aan mijn nogal stijle platte haar. En ik hou gewoon van de structuur van een scrub.

Dit zijn mijn go to items. Shampoo’s wil ik nog wel eens wisselen. Mijn twee favoriete merken hiervoor zijn Aveda en Kevin Murphy. Benieuwd of jij nog fijne tips of toevoegingen voor mij hebt!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s